RODONGANS~

Sunday, July 21, 2013

Sunday, July 21, 2013

Apa kono eh Jang~

assalamualaikum..
 
Saya tak berupaya bebenor utk online. Jadi, ni pon saya online guna hp, masokkan simkad BB di sini.
 
Bijak pulak rasa. *lembab*
 
Rasa syg sgt. Sebab after balik keje memang free.. Tapi Tv rosak dah report tak baiki... Mau seminggu, tak boleh tahan pakej sekali dgn kipas dan lampu ruang tamu yang jammed.
 
Jadi, dengan kadar kelajuan tenet boleh tahan kuno. Oleh itu, dgn rasminya masa sya dihabiskan dgn tido Dan termenung.
 
Syg Rasa.
 
Masa banyak kot, kan best, at least dapat BW.
 
Sobsob.
 
harap-harap dua tiga minggu lagi setel probs.
 
Dah mintak tuko rumah dengan Muslim. Mcm tak ade chance je. Balik uma semua benda beli baru... Mak abah siap bising... Berdosa siapa yang uruskan tu sebab timbulkan waswas dlm penggunaan dapur.
 
Ade ke, mak suh beli peti lain. Haha. Tak mampu lagi den. Bek toksah duk uma company kalau sume beli sendiri.. Setakat periuk, kuali, sudu,sudip,pggan,mangkuk,jug air, blablabla tu ok lagi.. Siap angkut by bas kot. Macam balik sumatera rasa jauhnya...
 
Tapi nk buat mcm mana... Exec tu busy bangat dong. Tak ada masa nak selesaikan masalah kami (faz pon alami masalah sama cuma dia selang 4 rumah dari saya ) Tawakkal la.. Mujur housemate ok.. Nice je.. Cuma yela, takot juga tercampur makanan BAB 1 tu kan... Allahualam.
 
Banyak rentetan peristiwa ni.. Nati saya fikir lagi. Method ni boleh apply bila2 masa. maap ye.. Buat masa ni xleh komen dan BW bagai. Sobs. Will be.. Soon.. Er... Son... Sobs.
  • Kalo eden tau, lamp dah eden guno. Haha
 
Annyeongg~~
Sekian~

3 comments:

  1. bersabar di bulan ramadhan ... ujian mmg ujian ...

    ReplyDelete
  2. macam-macam... sabar aje la...

    ReplyDelete

 

Copyright © 2012 Reserved to Maria Menado
Design by Cik Kumbang