RODONGANS~

Wednesday, September 04, 2013

Wednesday, September 04, 2013

rASA AJAIb.

Assalamualaikum.

annyeonghaesayo. Pengako sayo. err.. okeh part pengako sayo tu abaikan eh.

hehe.

Online lagi.. tenggelam timbul. tenggelam timbul. maria maria... sabut kelapa pun tak macam ni. Air pasang surut pon kalah.. ni kadang-kadang surut tak naik-naik.

dasar si polan berangan sambil tengok awan. sobs. bosan tau.

Hari ni boleh online. ajaib. rumah ni macam ada saka, saka sosial. Saka ni tak bagi kita sosial sangat dengan internet ni. Dia suruh kita tidur saja bila balik kerja.

bagus. enak sekali.

Okeh, cakap pon dah ala-ala orang seberang. Yela, bos i orang seberang semuanya. terpengaruh sikit la. kihkih. gulps. bahaye ni.

nak update banyak cerita..

sudah la maiiii.....

dari hari itu nak update-update... tak jugak. sebab bila sampai masa, internet tak ada.. bila ada.. asyik ulang ayat sama... "kejap lagi update", "malam ni update", nyudahnya... tak hupdate hupdate.

sudah la maiiii..... *pengaruh izuwan*

Izuwan? who is dat pokemon?

rakan sekerja yang bakal jadi PAPA tapi perangai macam baby... rasa nak hantar nursery je. Nasib baik kawan i. haha. biar dia di geng dengan Kak Linda...

Kak Linda? sudah sapa pulak tu cik mai.?

hehe. dia.... coordinator saye. Tak ada dia tak meriah.... biru biru sentiasa di langit rasanya. HAHA.

Abaikan.

Tapi nak update gambar keje saya lah.

Trang-trang.. tak payah edit. internet selow...

faz, mazni~
Update.... saja saja update.. hehe. Update lebih-lebih karang tenet mengada-ngada.. maapkan Kami.

Sekian.~


4 comments:

  1. hahaha...akak pon baru muncul...selepas lama menyepi diri...hahaha

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak, selamat hari raya. lama menghilang. rindu kat rodong sheila ni. heeeeeeee. Ogos, sebulan takda update ekkk ?

    ReplyDelete
  3. hehehehehe, akhirnya, nampak pun muka tuan tanah :D

    ReplyDelete

 

Copyright © 2012 Reserved to Maria Menado
Design by Cik Kumbang