RODONGANS~

Thursday, June 28, 2012

Thursday, June 28, 2012

Adik Tahniah.

Hye!

hari ni mujur tak salah tengok jam... saya ade mission. ewah! mission lah sangat kan. Okey. Apepun, semalam sebelum tido saye tengok HP. waduh 3 msg tak berbace. rase terharu. susah tau HP nak ade msg banyak-banyak semenjak Hakim pergi training tau. Sedeh beta. :P

Okay, cite pasal adik bermula tengah hari semalam. Ateh merangkap kakak ku paling comel dan cantik di dunia okey tu over msg mai bagitahu yang adik dah berjaya pemilihan akhir TUDM yang 2 minggu tu. BELiau juga berkata abah tak berhenti-henti puji adik. umm.. maybe bangga bebeno agaknye. :P

saye terus call die nak maki? nak ucap tahniah la.. and die sangat happy gayanya. dan salah satu msg yang berbace saye pukul doblas semalam adalah msg dari adik. 

"okey dik, akok dah ngantok, tak pasan msg, please do not disturb me" :P tak lah.. tak cakap macam tu pom.

die call saye 20minit selepas tu. waaaaa... iaitu 00:44 am. akak dah terlelap lah weh.... adikkkk! 

"ye adik" terus jawab dengan suare kontrol tapi adik boleh detect, "tido dah ke?".

Dia bagitahu borang waris salah isi dalam borang. APE sebut 2 perkataan borang dua kali ni! mamai agaknye. apepom, Alhamdulillah, kena denda je dia. :P

Adik apepom, selamat menjalani ibadah pose dan raye di perantauan budget obersee selama 6 bulan di Institut Tentera Udara (ITU), Ipoh. dekat jer kite. calling2 lah kalau nak outing.! :P

Dah la, Sekian. :)


2 comments:

  1. Tahniah tuk adik
    eh tiba tiba kita pun pgl adik.hehe

    ReplyDelete
  2. Hehe. xPe Lya.. memang die adik Pon. hehehe.~

    ReplyDelete

 

Copyright © 2012 Reserved to Maria Menado
Design by Cik Kumbang