RODONGANS~

Sunday, December 09, 2012

Sunday, December 09, 2012

HACKS?

Assalamualaikum.

 


Tersebutlah alkisah... ade seorang lelaki, berbual dengan seorang perempuan yang sedikit blurr..

"Saya HACKS awak!"

Tersebutlah alkisah yang line tak berapa nak clear, Si perempuan.. eh, aku salah dengar ke.. dia sebut ape tadi.. act? ack? err... seks?? biar betul..

 "apa dia?? tak dengar lah.."

"HACKS.. saya HACKS awak lah.."

Haah?? SEKS!!? biar betul... nak kena pelangkung ke apa.... ade yang kena letak, off, baling talifon ni karang... tapi cuba bersikap rasional.. si perempuan menjawab..

"hahaha.. apa dia.. line tak clear..."

"Alaa awak ni... hacks lah HACKS... H. A. C. K. S.!"

Oh la... dah kenapa tibe tibe hacks aku ni... hackers ke budak ni.... bisik hati siperempuan itu..

"HACKS..? ape tu..."

Saja buat buat biol...

"Laa... gula gula HACKS tu.. pegi google.. dia ada makna lain la..."

"Laa.. yeke.. apa makna nya?? tiba tiba HACKS pulak ni.."

uff... naseb baek aku tak melenting dulu tadi.. kalo tak, maluuu.. ade ke aku dengar seks! Kehkeh. Sambil itu, siperempuan pun google hacks..

Mungkin rasa plannya tidak berjaya, si lelaki putus asa..

"Alaa awak ni... HACKS tu... Hanya Aku Cinta Kau Seorang... Pernah dengar tak? betul kan.."

Oh la la.... itu ke yang dia cuba sampaikan.. siperempuan itu blurr, si lelaki pula baru cuba teknik baru...

"Oh.. hehehehehehe.. yeke... tak pernah dengar pun.. Terima Kaseh."

Kata siperempuan, mula malu malu.

Sekian~

9 comments:

  1. pernah dengar sebab tu kan filem..hehehe.Maria kalau nak order pure marine collagen tue boleh Sms Akak 0168040362

    ReplyDelete
  2. pernah dengar sebab tu kan filem..hehehe.Maria kalau nak order pure marine collagen tue boleh Sms Akak 0168040362

    ReplyDelete
  3. Auuuu sweetnya boyfriend dia. heeee

    ReplyDelete
  4. Eiqa Almond: hehe.. yup.. HACKS. =P

    Nieyxzha Hassan: same la kite.. hehe.

    Mrs Velentine: haah kawan saya pun cakap filem bila saya tanya lepas tu..

    fifie: suweetkan bf dia... =P

    ReplyDelete
  5. huhuhu,,pengaruh cerita betul laki 2..

    ReplyDelete
  6. kalau hana dalam situasi ni pun hana blur jugak.adoi.

    ReplyDelete
  7. selamat berbahagia

    ReplyDelete

 

Copyright © 2012 Reserved to Maria Menado
Design by Cik Kumbang