RODONGANS~

Thursday, December 06, 2012

Thursday, December 06, 2012

Malaysian Proud.

Assalamualaikum.

Hye kawan kawan!

Pagi pagi dah terkezut den tengok video ni... kawan saya share di FB.. Meremang bulu roma guwe... dengan music dengan part nak goalnya.. ye lah... mase tengok bola kat tv pon bila goal je malaysia.. automatik saye terus hilang ayu, jerit terpekik terlolong.. "wwooooooooooooooooooyeaaayyyyyy!"

Kihkih... So, bila tengok video ni... meremang guwe.. satu perasaan halus menusuk kalbu. Ku bangga.. ku bangga. Bangga dengan pasukan negara. Yela, mase kite kecewa dengan kekalahan dan keterobosan gawang kite, ce tengok video ni. Banyak benda yang boleh kite bangga.

BTW, cantik cantik kot goal nya... huwaaa. *ngangangangamulut*




amacam.... 

berderau tak pembuluh darah korang.. 

Wiwiiit.. go go harimau malaya =)

 Sekian~

11 comments:

  1. Assalamualaikum.. ni lawan indon kan? memang best! 2 years ago sheila tgok dekat stadium. sampai takda suara sebab menjerit! hahahaha kali ni tgok kat rumah, pun best juga. hehehe nasib baik tak menjerit smpai hilang suara lagi miahhahahah :p

    ReplyDelete
  2. meremang je rasa,,hebat sangat2. tinggal dorang mesti kuat semangat je kan

    ReplyDelete
  3. Tengok yg gol-gol macam ini memang sukalah kakak...

    ReplyDelete
  4. Shiela: nI bukan yang lawan indonesia tu sahaja.. ni combination goal goal hebat yang pernah harimau malaya kite jaringkan.. hehe.

    Jue: Kan.. meremang.. lagu pun sesuai aje. :P

    Kak Zakie: betul kak.. saya pun suke. hehe~

    ReplyDelete
  5. jangan lupa tengok HM vs Thailand ahad ni. semangat nak tengok nih!

    ReplyDelete
  6. salam.. snggah sini..
    nnti lwn thai klau main mcm dlm video ni kompem menang.

    ReplyDelete
  7. haha...demam bola dh dtg....erm next ga,e malaysia lwn thailand kena g tgk full...hehe...
    nati ade la org 2 siap beli paper nk simpan berita pasal harimau malaya...hikhik!!!

    ReplyDelete
  8. yela..bila bab bola, ppuan ni hilang keayuan sikit..sikit je la..jerit klah lelaki..hehe..pastu ok balik..back to normal..ahah..

    *minat bola juga empunya blog ni ye..heehe

    ReplyDelete
  9. tak mampu nak tengok video tu.. line slow...

    ReplyDelete
  10. Harap2 bulu roma akan terus meremang lps ni..

    ReplyDelete

 

Copyright © 2012 Reserved to Maria Menado
Design by Cik Kumbang