RODONGANS~

Wednesday, December 05, 2012

Wednesday, December 05, 2012

Segmen Follow dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

Assalamualaikum. 

Selamat pagi kawan kawan.....~



Follower saya sekarang 362 orang.. =)


Saya sukakan blog kak Mia sebab kak Mia tak sombong. Kak Mia selalu BW bila kak Mia joined apa apa segmen sekalipun. Dan saya suka baca blog kak mia sebab saya suka penulisannya... (skemakan)

apepun... blog Kak Mia best... dan kak Mia sangat humble.. even fofular, komen komen selalu direply tau... hah, amacam... join lah.. ngee~

So, kalau nak join.. boleh lah klik banner yang cute itu ataupun klik gambar smiley tu ya.. Yang lain dari yang lain itu adalah kak Mia.... SMILE =)

Sekian~

27 comments:

  1. awak saya datang....

    dari segmen yg sama.... :)

    ReplyDelete
  2. terima kasih ya sudi join segmen mia.

    entri masih tidak lengkap.

    nanti linkkan tagline Smile... Smile... Smile... ke http://www.mialiana.com

    boleh rujuk tutorial ini, http://www.mialiana.com/2012/11/cara-cara-nak-join-segmen-follow-dan.html

    ReplyDelete
  3. Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  4. oke mar yang kiri kak mia. haha boley x :D

    ReplyDelete
  5. Cik Syida: Thanks awok.. =)

    Azifah: nanti kite bW Blog awak ye. *wink*

    Nieyxza: Thanks.. *wink*

    Kak Mia: saya dah betulkan kak.. =)

    EMMYMazli: thanks... saya pegi blog awak nanti.. *wink*

    Cik Mar: boley je... sebab awak kan suke senyum kat kite... =)

    ReplyDelete
  6. Salam… ieta datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sini. Salam Perkenalan http://ieta-myblog.blogspot.com ^_^ tq…

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen & berblogwalking kmbali..cayok2..hehe

    ReplyDelete
  8. hai..salam pekernalan dari puan bayu....comelnye page..suke sgt.

    ReplyDelete
  9. dari segmen yg sama /
    done follow u :))

    http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  10. Follow sini (!)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  11. Hai , from the same segment . done follow you . hit me back
    http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  12. balas kunjungan maria dari segmen yang sama... ^_^

    ReplyDelete
  13. done follow dari segmen yang sama :)

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  14. Ieta Mat Sa'ad: salam kenal.. saya terjah blog nanti ye. *wink* thanks.

    MimieNajib: okeh2... maseh~~~~

    Pn.Bayu: ma seh puan bayu... bayu annur nama kawan saya.. cantik kan nama itu..

    Azira: Thanks.. nati saya terjah semula.. =)

    Farra: Thanks.

    Gadis cupcake: hye.. thanks.. okayy~~

    Miz Ruha: ello.. okies.. thanks =)

    Pelengkap rusuk kiri: wow.. pnjang nama awak.. hehe... jejomm.. saya singgah blog awak. =)

    ReplyDelete
  15. kak mia datang lagi.... dah check dan entri penyertaan lengkap... terima kasih ya..

    ReplyDelete
  16. Singgah dari segmen sama.

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  17. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  18. singgah dari semen sama.
    jemput singgah n follow blog saya pulak
    http://misshdyh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    ReplyDelete
  20. Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  21. Salam Maria Menado...wahhh mak saya kata nama awak macam nama penyanyi terkenal suatu masa dulu ...saya tak kenal, tapi nenek saya kenal ...mesti awak pun suara sedap macam penyanyi tu kan ...

    saya dah follow blog awak juga..sila lah follow blog saya ya ..

    datang dari segmen yang sama...Mialiana

    Hana

    ReplyDelete
  22. salam, n hi dear. terjah dari segmen yang sama. owyeah.

    jom bw ke belog saya sambil mkn supper.
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  23. dari segmen yg sama :)
    jum join :)
    http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

    ReplyDelete
  24. wah comel header! deno dtg dari segmen yang sama! :)

    ReplyDelete
  25. salam,
    maaf lambat BW & follow.

    http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete

 

Copyright © 2012 Reserved to Maria Menado
Design by Cik Kumbang