RODONGANS~

Wednesday, December 26, 2012

Wednesday, December 26, 2012

WW: Wordless Wednesday.

Assalamualaikum.

Cute tak? 


For me.. It is SUPER CUTE. kAwaiiiii... geram geram. gigit gigit baaruu tahuu..~




Oh la la..... Sweater dan Spek tu bukan yaya punya tapi Kakak (Aisyah) punya. Kalau tahu dek ecah ni boleh bikin gadoh weh. Depa bak itik serati dan itik jepon... err... tapi kat uma dua dua jenis itik tu get along bukan maen baik lagi. tapi mereka sebaliknya. hehehe...

aDe benda nak buat. Chow kejap. *wink*

Sekian.~

22 comments:

  1. super duper comel la die..pink pink..hihi

    ReplyDelete
  2. satu set.
    dpt kat kite ni.
    mau kena cubit pp sampai lebam niii

    ReplyDelete
  3. alo.. alo gaya memang dah adani...

    ReplyDelete
  4. cumel
    btw ..saya tag akak
    http://ciknurulamirah.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-cik-lyeen-lagi.html

    ReplyDelete
  5. comel sangat adik manis tu macam akak..hehe..akak saya ni kan comel dan cantik..


    p/s: rindu sangat dekat akak..a'ah saya baru je hantar laptop repair..hehe..pemalas sangat nak mengantor nye..ini pun saya online guna laptop orang..

    akak sayang akak..banyak nak berborak ni..nanti laptop dah dapat..saya rojer2 akak ye..muahhh.. ^__- hohoho.

    ReplyDelete
  6. olololo tomey nye dia.. ala korean ke :D

    ReplyDelete
  7. memangg kiuttt pongg ! stylo tu, ingat anak retiss td. hihi :D

    ReplyDelete
  8. wah ! comel . bambam . pinkish ! hehe :D

    ReplyDelete
  9. aaaa, comel gilaaaaaa! rasa nak curik je pipi dia tuu. heheh.

    AKAK! Syaz rindddduuuu blog akak n akak sekali! heheh. syaz tengah final ni. Lepas final, syaz update! Tunggu taww!

    Lebiuuuu

    ReplyDelete
  10. nie mesti keje mak dak yaya...haha

    ReplyDelete
  11. cik zaniff, Lyaaaaaaaa, kak cho zila, didiey, miz ruha, afasz, cik mar, eimah siti, yon asyikin, cik syida, MV: thanks... comel kan. *ewah mcm saya pulak kena puji ni*

    Nurul Aini:naek baek dah siapp repair tuuuu... hehehe... banyak jugak nk borak dgn aiinii ni...!! hehehe.... rindu kat aini niiii... =)

    Syazana Nazri: ni sorannggg lagiiii.. lamanya menyepiii... =) rindu awak jugak!

    ReplyDelete
  12. pandai dia posing depan kamera.. hehe

    ReplyDelete
  13. Shasha yacob: comel kan.. hehe..

    Pha is: oh, dia memang pelik sejak baby. haha.

    Kinara kinatara: ma ssehh :)

    Mimie najib: cute tapi nakal. adoi. hehe..

    ReplyDelete
  14. comelnya dia dengan spek mata besar...=D

    ReplyDelete

 

Copyright © 2012 Reserved to Maria Menado
Design by Cik Kumbang