RODONGANS~

Thursday, January 24, 2013

Thursday, January 24, 2013

Kelako habes.

Assalamualaikum.

Entry ni pendek je. Terkekek kekek gelak bila buka blog. Ade komen yang ditinggalkan pengunjung. Adaa pengunjung setia, ada yang baru. Tapi kalau ada yang perasan saya letak satu gambar semalam. Tapi ada salah faham di situ.

Gambar tu diedit. shud be warna biru biru laut kehijauan gitew.. hoho. bukan hijau ye. hehe. itu boleh terima sebab diedit kan.  Jadi sape sape boleh salah faham... Tapi.......... Paling kelakar... bila ada komen,

"lapik meja ke ni?"

HAHAHAHAHAHAHA. weh??! nampak macam lapik meja ke...... hehehehehe. terkekekekekekeke guwe gelak tau. hoho.

saje je buat saspen letak gambar tu. bukan tuk kawen tau. hehe.... 

kawen nati lambat lagi, update lain deh.

guwe tak marah tapi rase kelako yang amat. ceria malam guwe hari ni.

Sekian~

10 comments:

  1. haippp..cm baju kawen je tu..:p..
    sape yg ckp lapik meja tu..kesian..hihi

    ReplyDelete
  2. Alahhhh fie tak tengok la gambar semalam, nanti nak belek balik older post maria. hehe

    ReplyDelete
  3. hahaha . ada jugak iras tu kak ;p . cepat-2 kawen ye kak . ehh

    ReplyDelete
  4. kehkehkeh..lapik meja..hehehe..aduh..lawa lah kain itu..tak kan lapik meja.

    ReplyDelete
  5. tertinggal... nak gi belek entri lama jap...

    ReplyDelete
  6. nasib kat office ni
    kalau tak nk join mai gelak guling guling.
    hadoiiiii

    ReplyDelete
  7. lapik meja cam meriah sangat.. lapik tv mungkin boleh...hahaha

    ReplyDelete
  8. cik zaniff: kann... kelako.

    fifie: hehe.. belek2.

    Cik Mar: hehe.. sape entah.. =P

    Sabella Mohamad: haha.. ade eh? xley jadi ni.. kena letak di baju cepat. haha..

    Aini: tu la.. xpe lah, palik meja bersetail. hihi.

    Miz Ruha: hehehe.

    Lyaa: jom join lyaa.. kat ofis pon xpe... hehe.

    Joe hans: lapik tv pon boleyy.. hehe

    ReplyDelete

 

Copyright © 2012 Reserved to Maria Menado
Design by Cik Kumbang