RODONGANS~

Wednesday, January 09, 2013

Wednesday, January 09, 2013

Pencarian Bloglist 2013 II Belog JCB

Assalamualaikum.

Segmen kedua hari ni yang dah lama Que nak buat adalah "Pencarian Bloglist 2013 oleh Belog JCB. Belog ni merangkap one of belog yang owner dia suka berborak borak dengan kite di belog SPMA tanpa jemu.... tHanks Cik Mar...!! hehe. "Setia hingga hujung nyawa" ewah.. terbawak bawak pengaruh TV ni. haha..

Apepun simple je segmen ni.. eh, bukan segmen agaknya kan cik Mar.. sebab tak di wajibkan buat entry.. just letak link kat komen box je. Tapi saya nak buat jugak sebab cik Mar kan kawan kite. hehehe. Sape sape nak join.. sila lah... 

Klik banner ni okay... awak peminat Hello Kitty ke ghupenya... hehe. 



Nak pegi terjah yang lain. *Peace*

Sekian~

7 comments:

  1. Assalamualaikum. wahh ada entri khas untuk mar. best2!

    ReplyDelete
  2. ahaha Tq my luvly SPMA !! terrbaiikkk siap ade entry nehh... aah peminat si helo2 kity ahaha.. :D

    ReplyDelete
  3. gud luck, wahh.. dah ada kat kampungkan?

    ReplyDelete

 

Copyright © 2012 Reserved to Maria Menado
Design by Cik Kumbang