RODONGANS~

Saturday, January 05, 2013

Saturday, January 05, 2013

UNFollow.

Assalamualaikum.

OH oh.. dua minggu ni memang tak sempat nak update sangat. BW pon mana yang sempat klik dan cepat loading serta tuan terutama dan pengomen comel aje. Yang selain tu, siyes tak sempat. Baru klik dua blog dah kena tutop semua tap. Uruskan hal lain. Tak campur dengan masa yang tak sempat online.

Jadi sorry, sape yang komen.. terima kaseh. Saya akan BW nanti. Janjiiii. Dan kepada blog dalam BList saya, saya akan BW jugak nanti..

Dalam masa busy busy, sempat lah  tengok ada tetiba tiba kurang satu Follower. Bukan saya tak check atau alert tapi tak sempat nak view page mereka. Saya akan datang juga nanti. Tapi, kurang satu follower tu saya tak kisah kalau blog tu dah lama follow saya dan tiba tiba macam tak berminat, its okay. But, saya rasa blog yang unfollow saya tu blog paling baru. kihkih.

Kelakar. kompem, dia tengok saya tak follow semula dia terus unfollow saya. Maaf dik, akak nak review pun tak sempat awak dah unfollow macam mana nak follow semula. Tapi its okay lah kan... di situ terbukti, dia nak carik follower je bukan ikhlas nak follow kite. So, saya tak rugi apa apa. Blogging ni for fun dan finding friends kan.

Apepun, pada yang ikhlas follow kite.. thanks.... rajen rajen komen.. kompem rajen gile saya pegi blog awak.. as long as awak punya blog senang loading dan tak lah tiba tiba tak boleh buka.. hah, itu angin.... semangat nak bukak... TAK Boleh pulop. Haish.

Apepun. sekarang tengah transition tempat tinggal. So, bila dah stabil habes semua segmen saya join.. huahuahua~~


Sekian~~

13 comments:

  1. hehe..akak..alamak saya lah tu..ohh, akak nak beralih suasana kan..tak apa, saya tak tinggalkan akak..sobs2.

    ReplyDelete
  2. Kite masuk kategori pengomen comel kan
    yes yes
    hahahahhaa

    ReplyDelete
  3. xpe yangg take time take time.. hihi
    mar bace pn mcm termengah2 mcm bz beno gayanye :P

    ReplyDelete
  4. sama la..ada yg unfolllow plak...terpulang la kan..hehehe

    ReplyDelete
  5. hehehe takpe satu pergi ramai lagi mari insyaallah.. jgn patah semangat dan terus berblogging ya

    ReplyDelete
  6. AINI; haihai hai.. jangan tinggalkan ye... sobsob. selamat tinggal aini.. di seri iskandar.... =)

    Lyaa: ehem. yes. u are. kihkih.

    Cik Mar: orite.. mengah ni baru lepas angkat brg dalam kete.

    Cikgu Ma: hehe. betul. terpulang la.~

    Mak Dara: Inshaa Allah, MD dtg sini pun kite dah happy. ngee~

    ReplyDelete
  7. hehehe, kte still follow.. tau xpe, cyda pun pernah kena.. kelakar kadang-kadang :D

    ReplyDelete
  8. anyway mai. kite lupe nak tmbh pesanan.
    jd kan sbgai pengalaman blogging je

    lya suke org yg selalu interact dr ramai followers tp xpenah pn nak terjah blog..

    ReplyDelete
  9. pernah jugak jdik kes mcm nih

    ReplyDelete
  10. hai..ade jugak org mcm nie ek, pape pun salam perkenalan dari akak...salam follow juga..

    ReplyDelete
  11. hehe..tak tinggal lah..akak orang nak balik pahang juga..sem akhir dah..kihkih..walaupun tak dapat jumpa di seri iskandar, kita jumpa di pahang..panjang sungguh jodoh kita.

    ReplyDelete

 

Copyright © 2012 Reserved to Maria Menado
Design by Cik Kumbang