RODONGANS~

Thursday, April 25, 2013

Thursday, April 25, 2013

Paling sedikit.

Assalamualaikum.

Hari ini bersamaan 25.4.2013 merupakan hari pertama saya bekerja sementara. Sebagai apa? heh heh. tak mau cerita lagi, rahsia duuluuu... Cara dapat pun next time cite ea.. bila banyak masa free.. hehe.. citpoodaaah.. budget busy sangat kan. Tadi kena print detailed acc bank. Jadi alang-alang online singgah blog sat. Reply komen dan terpandangkan blog post untuk April....... wah! paling sikit. sedangkan hari ni dah 25.4.2013 dah. 

Nampak sangat.

Bulan ni bukan bulan online. Offline memanjang.

Apapun, hari ni pengalaman baru dalam hidup i. Ketaq-ketaq lutut den. hehehehe.

Nati weekend saya Bw eaa... Harap-harap esok free. heh heh.

Oh saya kalau dah online nak melekat rasa. Tak ley. Tak ley... kena tido awal, kena iron baju siap-siap, kena print semua dokumen bagai. Sebab esok kompem tak dan nak buat.

Nati saya update lagi. hehehehe. *happy*

Dari duduk saja di rumah kan. ^_^

Sekian~

15 comments:

  1. Wah...akak dah kerja ye..Tahniah..Kerja apa? dimana? hohoho..banyak pula tanya ye..Selamat bekerja ye kak. ^___________^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dik.. ehem. sambilan je. haha.

      Delete
  2. Replies
    1. hehe.. rahsia sat je.. sek sok terbukak habis.

      Delete
  3. Assalamualaikum. ohh dah kerja ye. good luck kak maria. hehe nanti belanja sheila roti canai banjir satu... hahahaha ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam w.b.t... thanks dik.. ookeh. kalau kite ketemu 1 hari nanti bukan satu tapi dua roti canai banjir akak kasi tau. hehe.. tapi mslhnya, biilaa la tuu..

      Delete
  4. ape laaaaa yg saspen sgt tuuuu. hehe anywy gudluck mariaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha... poyos je kan.. nk rahsia2 pulak.. =P

      Delete
  5. assalamualaikum ... selamat menempuh kerja baru ...

    ReplyDelete
  6. biasalahtu.. akakni pun mingguni cam toing toing takder idea..

    ReplyDelete

 

Copyright © 2012 Reserved to Maria Menado
Design by Cik Kumbang