RODONGANS~

Thursday, September 06, 2012

Thursday, September 06, 2012

Bloglist HASRULHASSAN.COM | 200 Blog Terawal Sahaja

Assalamualaikum.

Hye! 

Ini 1st time dengar bloglist punya segmen yang tak perlukan banner or something like that. Mulanya, tengok ramai kawan-kawan blogger join. Saya pun pergi lah review sebab first time dengar HASRULHASSAN.COM  ni.. Ingat segment dia macam typical segmen biasa. Rupanya tak..

ni website beliau. kalau dapat page lain dari ni tu website lain la tu.

Bagi sesiapa yang baru ade blog macam saya. Website ni sangat berguna... informative sangat. So, siapa yang baru buat blog tu macam saya.. sila la lawat blog/website beliau. menarik! 

Saya suka dan saya follow. :)

Dan yang paling penting... syarat dia SIMPLE sangat. tak ke awesome??. tak ade lah complicated mana untuk disertai oleh orang macam saya. ngee~

Jom join. 200 blog terawal je dapat masuk tau. Harap-harap saya punya sempat. lawat la ke:


Sekian~

12 comments:

  1. dtg dr segmen yg sama..join folower sini:-)

    ReplyDelete
  2. Gudluck n happy blogging dear :)

    ReplyDelete
  3. wah dah join..bgus2.
    selamat tersenarai..

    ReplyDelete
  4. Selamat berkenalan. Saya datang dari segmen yang sama. Dah follow awak..jom la follow saya pula ->>http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete
  5. Salam kenal dri sy...thanks sbb komen kt blog..

    rajin2 lh follow ye..:)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. datang dari segmen yang sama.. Maaf sebab lambat buat sesi berkenalan.. ^_^. saya Owner blog INFINITY. salam perkenalan

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete
  7. datang sini dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete
  8. datang sini dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete

 

Copyright © 2012 Reserved to Maria Menado
Design by Cik Kumbang