RODONGANS~

Sunday, September 30, 2012

Sunday, September 30, 2012

BARU. PENDAPAT PEHLIS.

Assalamualaikum.

Hye semua.!

Hehehehehehhehehe. *gelak pulop*

Tukar envi baru dalam belog ni.. amacam? okay tak? actually nak tukar header je.. busan tengok muka sendiri yang dikartunkan menjadi seperti hantu bermata coklat yang bertudung. kehkeh. *padahal mate tak coklat pon, salah draw je tu *. Tetiba macam nak try tukar semua nya. Dan tetiba lagi sekali tak ade idea. ALAMAK.!!

Last-last dah malas. Tukar kepada yang ini aje lah. macam mana? ishk..

Sejak bace webpage WWF ni, saya sukakan panda... so, saya draw panda itu sendiri. Okay, dah dah marriaa... buat keje... kejap lagi nak makan megi telur. eh? hehe.. diet!

malam makan lagi....

tulisan ini selesa tak baca? entahla.. saya tak puas hati dengan tulisan text ni. but... nanti try tengok lagi. Kalo rajen! hik.

Sekian~

4 comments:

  1. Mi3aaaaaaa.... hehehe. miss u too. :)

    ReplyDelete
  2. Kalau tuan tanah suka, tak kisahlah nak tepek gambar apa pun.. betul tak??
    ttg tulisan tu.. ok je di mata akak..

    ReplyDelete
  3. yeke. okay.. thanks Kak Salmi.. :)

    ReplyDelete

 

Copyright © 2012 Reserved to Maria Menado
Design by Cik Kumbang