RODONGANS~

Wednesday, February 06, 2013

Wednesday, February 06, 2013

Dinner o Dinner.

Assalamualaikum.

Lepas habis blaja di Bangi dulu, kiranya tak ada dah dinner lepas tu. Kat sini department macam tak aktif sangat ah dengan aktiviti luar akademik ni. Mungkin sebab tu tak semua batch rapat atau silap hari bulan tak kenal kan. Tapi kelebihannya, sini tak besar.. student tak ramai.. jadi, pusing pusing jumpa orang yang sama jugak. hehe.

Hari tu teman akak pegi cameron highlands. hari tu merujuk pada satu masa yang agak lama jugak sebelum update lah kan. kihkih.. tapi pegi sana ade dinner woit. hoho. Dinner dengan misi misi, doktor doktor. Ingat time tu kalo dinner dengan dorang ni skema lah kan.. Aling aling, macam kite kite jugak.. pakai lawa lawa... macam macam... ade nyanyi nyanyi... ade cabutan bertuah.. cuma saya orang bawaan je kan. Jangan harep ler dapet. hihi. Ade la tangkap gambo banyak tu memang banyak cumaa kebanyakkannya gambo akak. yela, dinner dia.. i follow je. =)

 comel budak kenit tu... PEACE jugak kakak.!

 makan makan... teka mana akak saye!???

 Geng akak la ni. Akak paling mude. saya mana? photographer le... 

 Staff nurse n Doktor2.

 Ni kakak. Nama betul unknown tapi mama dia Kak Pah dan ayah dia Abang Ji... saya tak tahu kenapa tapi saya suke budak kecik ni. Siyes tak banyak songeh. siyes baik. siyes. *mukesiyes*

 Haruslah tangkap banyak tempat.

 oh, teman seapartment. kihkih. sisters.
teman sekerja ateh lor.

 Tak boleh nak maso sume. saya amik separuh je la. Sempit ruangnya.

 Oh, Ni la ateh si kakak saya.. =)



LAST BUT NOT LEAST.

GAMBAR SAYA la......! ngehngeh. Nak jugak sekaki dua ye. =)

Gegar pon gegar lah kan. peace.

Tangkap tengah makan pon boleh. Perempuan kalo makan. Mana boleh sopan sangat. Tak keyang la weh. hehe.

Saya tak tahu kenapa guna kamera canggih jadi warna oren macam tu. dah la tema oren, lampu oren, gambar pon oren. memang sape tak pakai baju oren pon nampak oren. Kan? hehe.

Nati update esoknya pulop. Jalan jalan cameron. =)

Sekian~


20 comments:

  1. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Alololo..comelnya kak maria..hehe..akak cantik lah. Waa...seronoknya ber dinner dinner..meriah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Xcantik ea. Gmbq gegaq je tu na. Hehe.. seronok mkn la tpi sejuk sgt. Nasi pon sejok beku.. hihi.

      Delete
  3. kakak maria sama rupa dgn maria..comel jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah sama. Tsu la genetik sama. Kihkih. Xda org pertikaikan. =P

      Delete
  4. Tumpang kakak punya gathering ok juga maria. Kakak ateh maria tu comel juga macam adik dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haahkan kak.. dpt mkn free.. akak saya kecik je. Selalu org ingt saya aksk. Sobs..

      Delete
  5. Hello... A'a.. Jue cuti.. 3bln dh... xbleh on9 kat umah... ^_^

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum maria, simple je dia. muka sama lah dgn ateh awak. awak manis sikit. hehehehhee biasalah lighting kt tmpt tu mmg warna gitu kalau tak nampak sikit warna sawo matang masing2. hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. lmpunya malap betui.. hehe. Simple je. Xreti sgt melawo2 ni. Hehe.

      Delete
  7. wah.. tu dia, jauhnya dinner.. heheheh :)

    ReplyDelete
  8. alamak best bebenoler dinner sampai ke CH yerk.. bestler... makanpn boleh banyak sejuk...
    tak der doktor lelakiker ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Tpi sejok sgt nasi pun beku ksk. He he he.

      Delete
  9. kalau ada mata memandang kna la makan sopan2 walaupn xkonyang.haha :D

    ReplyDelete
  10. kak teh awk kiutt laa.. kte adore kehkehkeh. eh muke awk same la ngn kakteh awk, ehh ehh ape mknanye.. maknanye awk kiut la kan, ahakk :P

    ReplyDelete
  11. bestnya..lama x p dinner mkn2..:)

    ReplyDelete

 

Copyright © 2012 Reserved to Maria Menado
Design by Cik Kumbang