RODONGANS~

Friday, February 01, 2013

Friday, February 01, 2013

Sakit Juga Hatiku.

Assalamualaikum.

Sekarang memang tak boleh online terlebih gedik sikit. Tak boleh, memang takdir menentukan "maria! ko jangan online.!" hoho... sebab memang brokband saye ni berpenyakit sekarang. Line nya ya rabbi......... jenuh.

KES 1: buka blog boleh.. review komen okay, publish pon okay, then proceed lah dengan pegi blogwalking kawan kawan yang tinggal komen, bace bace pon pas lagi.... saya pulak jenis yang kalau dah bace tak boleh tak komen.. rasa tak lengkap. wajib menyampok... bila tab tuk komen keluar "DISCONNECTED" hohohohohoho. ape ke heyy nya. cis.. cis.. pantang pembuluh darah guwe.. lastly, tutop semua. huh.

KES 2: buka blog boleh.. review komen boleh... buka blog kawan kawan as new tab.... loading fail! hohohohohoho. angin.. tutop terus.

KES 3: huwah.. ni paling angin. bukak google pon tak boleh. huwaa.. macam mana nak buka email. hangpa ingat eden tak do kijo. habeh rojak semua bahasa dah ha.... macam mana nak email report pada penguasa sekolah beta di perak kalo email pon tak ley buka.

Okey. ni kira naseb. nak update pasal family day hari tu pon tak boleh. Harap post ni boleh di upload dengan jayanya.. hehe. almaklumla... duk pedalaman. kehkeh. pedalaman la sangat, nak kuar highway dekat, rumah sekangkang kera dengan highway tapi line sipot. sipot sedut. sapa pernah makan? sedap ke? hehehe.

Thanks semua yang bace entry ni. terima kasih sebab sabar bace ayat ayat tanpa gambo. terima kasih and tahniah. =)

I LEBIU OLL.

Sekian~

11 comments:

  1. siput masak lemak..sedap tueeee !

    ReplyDelete
  2. haha..sabar2, tukr je broadband ;)

    ReplyDelete
  3. Kalau berblog line tak clear memang buat mood down maria. Kakak alhamdulillah line clear hihi... jgn jeles:)

    ReplyDelete
  4. hahaha sabo jela kalo pakai berukssben.. mesti meronta2 nk jejalan kat blog org kan.. hihi adehh la.. xpe ku setia di sini :D

    ReplyDelete
  5. hehe..patutlah. Pendalaman lah sangat kak kan..ke dah habis usage limit kak..hehe..rindu snagat dekat akak..bloglist tu kalau tak ada nama akak, mana boleh..akak geng saya. Siput sedut saya tak suka.

    ReplyDelete
  6. memg sakit ati kalo len mcm siput khinzir kan

    ReplyDelete
  7. dh lama tak dtg sini since dah start skolah. aikk ada siput sedut.. lapoonye :)

    ReplyDelete
  8. fwehh.. nasib siput sedut, kalu siput khinzir? haip haip..

    bertabahlah..

    ReplyDelete
  9. erm, sama la with me maria.. nama je pakai steamyx..kadang2 lampunya gediks2..tak mo statik..tu namanya tak bg online.. geramm je..ttup laptop tido..ehehe

    ReplyDelete
  10. samalah kes dgn akak...rasa srba salah kalau online guna broadband lembap

    ReplyDelete

 

Copyright © 2012 Reserved to Maria Menado
Design by Cik Kumbang