RODONGANS~

Friday, March 29, 2013

Friday, March 29, 2013

Belon Udara.

 Assalamualaikum.

Disebabkan sekarang cuti sekolah, kena lah jadi pengasuh tak bergaji.. hehe. 


Pagi-pagi akak suh teman yaya tengok belon. ingat belon apa.. rupanya BELON UDARA.

Baru je setengah jam tadi, atas rumah angah banyak gila belon udara. Tak tahu lah acara apa kan... besaq-besaq na... hehe.

 Sambil tengok matahari terbit, tengok belon.. =)

 THE SMURF pon ada weh.. coomeeyy.. gambar dari depan tak dak sebab tak dan. heh heh.

 Atas tu besor gilak.... monyet semuanya.. tak tau lah wakil apa kan.

Banyak lagi.. macam-macam bentuk ada. tengok depan-depan nampak besarnya.. dah dalam gambar halus pulak.

Pagi yang menarik. Ada show free. hehehe.

Tapi.

Tak menariknya bila yaya batuk tak berhenti dan muntahhh... Kesiannnnnn... dah berapa hari demam. Baby nafisah pon demam tapi hantar rumah pengasuh.. Terkial-kial bawak masuk bilik air lap badan dengan kain basah... T_T

Tak boleh tengok budak-budak ni mute sebab sakit. Rasa sedih. Bila nakal pulak rasa nak cubit-cubit aje. hehehehe.

Sian sayang  mak andak ni.. muka pon sayu saje..

Moga yaya cepat sehat. =)

Sekian~


21 comments:

  1. Assalamualaikum. putrajaya kan kak maria? hot balloon la. diorang buat event since semalam hingga ahad ni :)

    ReplyDelete
  2. ada hot air balloon kat putrajaya kan? x pernah lg pergi event tu.
    semoga yaya cpt sembuh ye. dah bawak g klinik? kalau boleh, mandikan sekerap yg mungkin. ada saya letakkan tips demam, batuk & selsema kat blog suriaqistina.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. pesta belon panas dh bermula dah..3ari rasanye kan?klu dya dok area kl..dh terjah..sebb suke tgk belon..unik gitu !

    ReplyDelete
  4. kat putrajayakan... bestnyer.. akak tak tau dapat gi ke tak mingguni...
    ala kesian anak sedara mak andak... cepata sihat yerk yaya..

    ReplyDelete
  5. wahhh bestttnya dpt tgk free show dr rumah je kann tak perlu keluar dr rumah hehe

    semoga yaya cpt sembuh ya

    ReplyDelete
  6. semoga wawa cepat sembuh yer dik :)

    ReplyDelete
  7. beshnye boleh nampak dari rumah..tak payah nak bersesak dengan org kan..hehe

    ReplyDelete
  8. tengok dari ofis jek...nak g sane malas...

    ReplyDelete
  9. hukhuk siaaaann yaya ! cpt smbuh ye tayangg..
    #ekk bes lah maria duk putrajaya hihi :D

    ReplyDelete
  10. free show... :)

    alolo~~ kesiannya kat yaya...
    moga cepat sembuh...

    ReplyDelete
  11. kat area putrajaya ni kan? sian nya...cepat2 sembuh tau..mkn ubat juga.

    ReplyDelete
  12. wahhh teruja tgk belon tu.. comel sungguh.. kesian Yaya, tak sihat eh..

    ReplyDelete
  13. Wah...ada belon besar lah..kalau dapat naik hot air ballon..hehe..lagi best. Kesiannya adik comel..alalolo..kesiannya dia. Semoga cepat sembuh sayangku. >__<

    ReplyDelete
  14. Seronoknya dari rumah pun boleh tengok belon besaq ! :D
    Kann, budak-budak ni time dia tak sihat ja la dia diam sat. Time dia cergas, haa masa tu la nak main :D

    ReplyDelete
  15. Wahhh untungnya. X dpt naik, dpt tgk pon jadi la ye :D

    ReplyDelete
  16. tingin nk naik tp entah bla la hajt tu kesampaian... ;-)

    ReplyDelete
  17. Bestnya klu dpt naik belon tu....

    ReplyDelete
  18. wah bestnya....
    mase kecik2 sy teringin nak naik belon udara tu... tapi sampai sekarang masih tak tercapai lagi impian tu..

    ReplyDelete
  19. comelnya yaya.. sian dia tak sihat ye..

    erm..bestnya..blh tgk dari rumah je kan.. :)

    ReplyDelete

 

Copyright © 2012 Reserved to Maria Menado
Design by Cik Kumbang