RODONGANS~

Sunday, March 10, 2013

Sunday, March 10, 2013

Segmen Bloglist 24 Jam Oleh Akupenghibur.com

Assalamualaikum.

Ni kira entri laju-laju. Kejap lagi nak maghribi salasa dah..... Tengah blogwalking last minutes tu terjumpa segmen ini. Hah.. blog dia ada lagu background yang menyebabkan saya rasa aman dan sentosa. Saya tak pasti lagu apa tapi lagu nasyid yang pasti. Lama dah tak dengar lagu nasyid ni tau. Lama.... masa sekolah dulu mengumpul lagu-lagu macam ni. heuheuheu.. terutamaa hijjaz dan anak-anak telaga birunya.

eh? ape aku merepek ni.

Berbalik pada segmen tadi kalau nak join klik banner ya. Segmennya simple mimple... tu yang saya suke.  dimple pon saya suka tapi pimple saya tak suka tapi dia selalu datang pada saya... sobs. eh, berbalik pada topik segmen. Segmen yang simple membolehkan saya ada masa nak buat entri laju-laju kan. hiks.


Ni segmen 24 jam tau. Jadi esok tak tahu pukul berapa tapi esok adalah tarikh tutopnya. Dan saya dah follow blog, like page dan G+ pon dah add. =)

15 blog terpilih akan dimasukkan dalam bloglists dan Top Referral terima topup rm10. hehe.

Kalau guna bil macam mana? topup bil buleyyy? hiks.

Okay... salam maghrib semua.. 

Sekian~

13 comments:

  1. hahahaha kelakar la entry nie ... esok tamat 10 pagi .. :) syukran sebab join :)

    ReplyDelete
  2. hehehe..nak top up bil kak..pengsan..hehe..Selamat bersegmen dan semoga berjaya kak. ^___^

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen.

    note: Ooo..org ikan patin.hehehe

    ReplyDelete
  4. Akak..akak nak download SAI ke kak? ini link yang baru..Akak cuba download dekat sini ye : http://www.4shared.com/zip/ckGadjgG/Paint_Tool_SAI_Full_Version.html?

    lagi satu, akak nak buat banner ke kak? hehe..meh saya tolong buatkan..nak tak? hehe.

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen!
    dah lama x join segmen. hehehe

    ReplyDelete
  6. tahniah blog kamu tersenarai Pemenang Segmen Bloglist 24 Jam Oleh Akupenghibur.com

    ReplyDelete
  7. tahniah menang bloglist oleh akupenghibur.com :)

    ReplyDelete
  8. http://mawardiyunus.blogspot.com/ tahniah ye.. :)

    ReplyDelete
  9. tahniah maria sebab terpilih 15 blogger tersebut.... ^_^

    ReplyDelete
  10. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-bloglist-24-jam-oleh.html

    ReplyDelete

 

Copyright © 2012 Reserved to Maria Menado
Design by Cik Kumbang