RODONGANS~

Monday, March 04, 2013

Monday, March 04, 2013

SEGMEN : MARI TAMBAH KENALAN DARI BLOG CINTA ITU INDAH

Assalamualaikum.

Lama rasanya tak join segmen-segmen bagai ni. GAway lagila dah lama tak join.. Hari ni nak join segmen mimie lah, follow lamaaa dah. Jadi siapa yang berkenan buleyla join.. mana tau buley geng dengan patrick dan spongebob kan. teehee~

Jumlah Rodongans: 462

Simple kan. simple sangat. cepat dan mudah. Jom join...! klik banner kalau berniat untuk join ya. 

Hai mimie... lawa header baruu, selawa tuannya. hehehe..

Selamat bersegmen kawan-kawan.

Sekian~

37 comments:

  1. Selamat bersegmen kak..hehe..saya pun dah join. ^___^

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama. done follow! sudilah follow balik ye..terima kasih! :)

    http://memburucintamu.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. hai dari segmen yg sme , datang sini dan follow . jmput ke blog kite
    http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html.

    ReplyDelete
  4. nak curi masa bersegmen xsempat
    curi masa baca blog kwn kwn pun jd laaaa.
    slmt brsegmen maiii

    ReplyDelete
  5. Datang singgah sini
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum/salam sejahtera.. mekasih ya join segmen ni.. ;)
    ni senarai peserta yang lain..kalau sudi jenguk-jenguk la dorang ye.. ^_^

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/senarai-nama-peserta-segmen-mari-tambah.html

    *header tu tuan blog syok sendiri..haha.. :p
    habis idea dah nak mengedit.. ;)

    ReplyDelete
  7. done follow you..Dr segment yg same.sudi2kanlah follow sy jgk:-)selamat bersegmen

    http://kucingsenyap.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  8. done follow you..Dr segment yg same.sudi2kanlah follow sy jgk:-)selamat bersegmen

    http://kucingsenyap.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  9. jom kita bersegmen... akak ni memang jarang2ler..

    ReplyDelete
  10. singgah dr segmen yang same...slm kenal...huhuhuhh!!

    ReplyDelete
  11. hai...mama dtg jenguk blog....done follow too
    sudi2 la follow blk ye

    http://hotmummyy.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  12. singgah dan follow sini dr segmen serupa..hrp2 sudi follow me back ya..:)

    http://qasehreena.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  13. kalau cinta itu indah...cinta memang indah jika disemai dengan keikhlasan...

    cik akak follow sini

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    cik akak tinggalkan jejak..hihi

    ReplyDelete
  14. 470

    dari segmen yg sama, done follow awk, jom singgah n follow blog saya lak.. heee... http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html?showComment=1362493024059#c4175932560119323044

    ReplyDelete
  15. Hye awak..^_^ dari segmen yang sama..dah follow awak dh..follow sya balik k..~
    http://jesse-rose.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum . dari segmen sama . done follow . jemput datang blog saya ya =)

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum.. saya datang untuk menjalinkan persahabatan.. ^_^. jika sudi datanglah ke rumah saya..

    http://www.lokmanramli.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  18. salam..
    done follow kamu..
    meh follow saya plak..

    http://fareastfaiz.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  19. sampai habis bulan ni ye...
    insyaAllah, ingat nak join juga..

    selamat bersegmen maria... ^_^

    ReplyDelete
  20. hai ! datang dari segment yang sama :)
    http://shuhaidasaad.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  21. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  22. salam... ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  23. salam... ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  24. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  25. datang dari segmen yg sama... dono follow..


    http://ezbil-official.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  26. Salam. Walking dari segmen yang sama. Done follow u. Follow me back maybe.

    http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    Terima kasih daun keladi.

    ReplyDelete
  27. done follow sini..
    jom singgah n sudilah follow za blik..
    http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  28. dari segmen yang sama =)

    done follow =)

    http://faraapis2011.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    *MINTAK TOLONG LIKE PAGES DI BAWAH *

    Terima kasih ya :*

    https://www.facebook.com/pages/Butik-Amore/224920164265690?ref=ts&fref=ts

    ReplyDelete
  29. singgah sini dari segmen yang sama :D

    http://anisanisa33.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  30. saya singgah dari segment yang sama..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  31. salam..dtg dr segmen yg sama..
    http://www.mamakaybee.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete

 

Copyright © 2012 Reserved to Maria Menado
Design by Cik Kumbang