RODONGANS~

Tuesday, November 27, 2012

Tuesday, November 27, 2012

Menang GA dari EqbalZack.

Assalamualaikum.

Hye rodongans! 

Pagi tadi tiba tiba dapat MMS dari kakak guwe. Cik Kakak bagi MMS je, buka tengok dah tau... hehe. Yeay.. dapat satu lagi hadiah.. dari GA yang EZ buat sempena birthday beliau hari tu (12.11.2012). 

Walaupun tak dapat purse Alain DEloin.. eh? betul ka eja..? hehe. tak pelah tak menang pun. Tapi dapat saguhati pun dah Alhamdulillah tau. Ingat ade orang senang senang nak bagi free?? Saye dapat jugak fridge magnet yang cantik itu. Hadiah okay~~

Okay seksok dah ade rumah sendiri nanti tampal kat peti sejok. Sekali dengan koleksi selama ini.. Hoyay.. satu dari rakan blogger.. special apa.!

Kire kire ni hadiah kedua hasil GA daripada rakan blogger.

Satu dari AzzahSaid.

Dua dari abang EqbakZack.

Ni hadiahnya.... hehe. suke. suke.


Haa.. amacam. comel kan... hehehe..... gaye kerek~ Kehkeh. SApe tak suka dapat hadiah kan. Ngee.

Apapun.. 
 "Thanks Abang EZ sebab sudi pilih saya sebagai pemenang saguhati.... Saya gembira menerimanya"

Sekian~

11 comments:

  1. Tahniah ~ Gua pun da dapat :)

    -www.aimancool.com-

    ReplyDelete
  2. waaah
    bertuah awak
    kite xpenah dpt pn

    ReplyDelete
  3. wuaaa..bestnya dapat hadiah..even hadiah tu lain dari yng kita jngka, tapi happy nya Tuhan aje yang tahu kan..hihihi

    pape pun, tahniah.. :D

    ReplyDelete
  4. Tahniah! Nilai hadiah tu bukan perkara utama tapi yang penting, kita bertuah.. betul tak?

    ReplyDelete
  5. mimie najib: best best. yela, at least kite dapat.. =)

    Cikgu Ma: hehe =)

    Ibu Nor Salmi: hehe. betul.. bukan senang nak bertuah. hehe..

    ReplyDelete
  6. sy menang sebagai peserta aje... dapat button EZ.... ^_^
    bestkan dapat hadiah... :)

    ReplyDelete
  7. Miz Ruha: hehe. tak pe.. janji ade kan.. dah dpt pon happy. hehe.

    Izan Ishak: Ma sehh kak =)

    Kinara kinatara: thanks cumil. :)

    ReplyDelete

 

Copyright © 2012 Reserved to Maria Menado
Design by Cik Kumbang