RODONGANS~

Wednesday, November 14, 2012

Wednesday, November 14, 2012

SEGMEN: Bloglist November by FA


Assalamualaikum.

Hye.. hari ni sempena hari yang baik hari ini.. saya nak join lah satu segmen ni.. hehe.. Kamu nak join? klik je Filzah AzZahra ni okay, internet probs nak letak kat banner. siput sakit kaki rasanya. Saya tau pon dari NURUL AINI ni.. AIni kite join jugok. Ngee~~

Filzah AzZahra..... masukkan blog saya ya. *takmalu*

 

Nak la masuk bloglist NOVEMBER ni.
Masuk tau! esok last date before 2 petang. :)

Sekian.

NOte: Salam Maal Hijrah kawan kawan.

10 comments:

  1. hehe..yeah,,dah join...sayanglah macam ni..hehe..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum awak..
    comelnya blog ini! saya suka gambar kartun tu! hiihii.. salam perkenalan daripada saya..

    *joined juga segmen ni. hihi

    ReplyDelete
  3. AINI: hehehe.. mestilah. on the spot joined tau~~

    Sheila Salim: ma seh shiela.. hehe.. salam perkenalan juga~ :)

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen, Maria..
    Salam Maal Hijrah.

    ReplyDelete
  5. http://sayaeesya.blogspot.com/2012/11/senarai-segmen-bloglist-november-by-fa.html

    Terima kasih kerana support Nurul .. Salam perkenalan :D

    ReplyDelete
  6. Thanks semua :)

    okay Nurul. sama sama. =)

    ReplyDelete
  7. Salam kenal ..
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-bloglist-november-by-fa.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    Jom baca kisah tragis Niena kehilangan follower;
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/follower-hilang.html

    ReplyDelete
  8. salam... mia datang dari segmen yang sama

    http://sayaeesya.blogspot.com/2012/11/senarai-segmen-bloglist-november-by-fa.html

    ReplyDelete

 

Copyright © 2012 Reserved to Maria Menado
Design by Cik Kumbang