RODONGANS~

Tuesday, August 07, 2012

Tuesday, August 07, 2012

Pencarian Blogger Aktif #2 Oleh Mialiana.com

Assalamualaikum.

Hye. Julung-julung kalinya saya join aktiviti seumpama ini. Harap mendapat sokongan. *malu*


Pencarian Blogger Aktif #2
Pencarian Blogger Aktif #2 oleh Mialiana.com
5/8/2012 hingga 12/8/2012

Jom join jom.... leh carik belog best sambil-sambil tu... tambah kan page tuk di review... Nak tahu lebih lanjut... G lawat belog kak MIALIANA ni. Ramai kot yang join.. :) syarat-syaratnya ada di situww.. 

::Tak terpikir buat shoutbox pon aku buat tau... hehehe. *semangat*

Okay. Harap Menang...! *tinggi cita-cita* 

Sekian.

11 comments:

  1. waaa bagus2 tahniahh~~ selamat maju jaya! hehe mar pun join :)

    ReplyDelete
  2. Jom Mar join jomm... :)

    Nak tahu bunga matahri is one of my feveret flower.. even email pon ade satu untuk matahari. ngee~

    ReplyDelete
  3. Nurul dari segmen yang sama...

    salam kenal ye..

    http://nbarakah.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html

    ReplyDelete
  4. blogwalking sini dr segmen yg sma..jemputlah ke blog. :)

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html

    ReplyDelete
  5. Salam..hai..Jaja dari segmen yang sama... :) Jaja dah follow awak..jom follow Jaja balik.. ^_^ Jaja nak jempot awak join segmen Jaja..yg nie..

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

    dan giveaway Jaja yg nie.. :)

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/giveaway-ramadhan-1433h-by-jaja-sutera.html

    salam perkenalan..sama2 kite meningkatkan traffic follower kita.. :)

    ReplyDelete
  6. jenjalan dr segmen yg sama.salam perkenalan ya

    http://eryati.blogspot.com/2012/08/yay-senangnya-nak-dapat-duit-raya-dari.html

    ReplyDelete
  7. Salam...

    Terima kasih kerana sudi join Pencarian Blogger Aktif #2 dan telah disenaraikan dalam Group 7. Selamat berblogwalking....

    ReplyDelete
  8. Salam...

    Terima kasih kerana sudi join Pencarian Blogger Aktif #2 dan telah disenaraikan dalam Group 7. Selamat berblogwalking....

    ReplyDelete
  9. assalam....ayu dtg dr segmen yg sama....

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html

    ReplyDelete
  10. cik siti dari segmen yg sama...follow awk...=)

    ReplyDelete
  11. salam kenal
    dari segmen yang sama...
    http://alfathcom29.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html

    ReplyDelete

 

Copyright © 2012 Reserved to Maria Menado
Design by Cik Kumbang