RODONGANS~

Wednesday, August 08, 2012

Wednesday, August 08, 2012

Segmen "Syoknya Blogwalking bersama Aisyah Humaira'"

Assalamualaikum.

Hye!
hahaha. stop jangan cakap ape-ape.. biol hari ni. Ni segmen ketiga saya join HARI INI.! korang jangan jeles. hehe. alaa Jom la join sekali.. isi masa.. senang aje pom.. mana tau cik Aisyah Humaira' kite ni bagi hadiah.. wee~~ macam nama anak buah kite la awak.! Aisyah..

Nak tahu lebih lanjut... lawat belog beliau sendiri lah kat Aisyah Humaira' okay.
Tarikh contest: 080812-120812

So, join lah.. mana tau, rezki bulan pose. teringat contest annas dulu, saya menang tapii.. sobsob. tak apelah... menang tu pon dengan belog lama, 1st trial pulak tu.

So, kali ni try banyak-banyak pon sebab nak isi masa lapang. lapang ker?? maria maria..! *geleng-geleng kepala*

Sekian~

32 comments:

  1. salam ramadlon,
    kunjungan perdana untuk persahabatan,
    Blog ini sangat cantk, cool,...saya suka dan follow 30

    saya akan bahagia jika anda menerima dan follo back...
    ditunggu dan terima kasih

    ReplyDelete
  2. SENARAI PESERTA TELAH DIUPDATE!
    BOLEH BLOGWALKING UNTUK HARI INI :)
    AKAN DATANG MUNGKIN PESERTA BERTAMBAH DAN ANDA MASIH BERPELUANG UNTUK JADI TOP REFERRAL!

    JOM BW + FOLLOW MEREKA DI >> http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/senarai-peserta-segmen-sbbah.html

    ReplyDelete
  3. Salam..taqie singgah dari Segmen yg Sama..:)
    Jom g Blogwalking kat kwn2 lain..:)
    Jom jalan2 kat Blog taqie sama..:)

    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, is buat kunjungan dari segmen yang sama,
    is dah follow sini, dijemput ke blog is jika tidak keberatan.

    Selamat berpuasa dan selamat bersegmen.

    http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  5. Salam,datang dari segmen yang sama..follow awak sama ^^

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/08/segmensyoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama..sy org ke2 yg join..ukhuwah fillah..nice blog maa..jeloz sy...heheh..jom jengah Laman Instinct De Hearty sy..alaa simple2 jer..xgempak mane..

    done follow yu

    http://aliff-aufa.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

    syukran

    ReplyDelete
  7. hye ^_^ Dari segmen yg sama..done follow sini.. salam perkenalan... if feel free singgah blog naz ye ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  8. haii sy dari segmen yg same :) Jom bw ! sy da follow awk :D

    http://miechalovechocolate.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum... cloaking..cloaking... blogwalking bermula... bersedia lah anda. is sudah datang...

    http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum... cloaking..cloaking... blogwalking bermula... bersedia lah anda. is sudah datang...

    http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yang sama

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan.

    Singgah dr segmen yg sama.
    sudi lah menjengah ke blog nadia.

    http://misshongki.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  13. salam ukhuwah..datang dari segmen yg sama..=)

    http://nurhafizahshaffril.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  14. Salam.. dtg dari segmen yg sama :)
    harap sudi follow blog Ira pula..

    http://iraliana-sajasukasuka.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  15. salam ukhuwah..

    datang dari segmen yg sama=)
    sudi lah menjengah ke blog hani.

    http://semanisgulagulakapas.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  16. Salam.. :D dari segmen yang sama ^^
    Kalau sudi, jemput datang ke tempat aku juga :D

    http://www.khaiangel.com/2012/08/my-story-segmen-syoknya-blogwalking.html

    ReplyDelete
  17. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html


    Salam Perkenalan..dr segmen yg sama
    BW sini :)

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum
    jemputlah dtg blog sy kalau sudi yea. Terima kasih :D

    http://nurulfadhilatulnabilah.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum :)
    perhatian untuk anda !

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/perhatian-kepada-peserta-segmen-sbbah.html

    selamat berblogwalking :)

    ReplyDelete
  20. salam perkenalan. saya datang dari segmen yang sama. jenguk dan follow awk! jemput ke blog saya :)

    http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  21. Datang dari segmen yang same.. Dah follow sini, follow la saya balik

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  22. salam ramadhan sha singgah dr segmen yg sama..jom kena ngn sha..trus follow ya..http://opzzpinky.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    dah follow kamu :)

    ReplyDelete
  23. salam ramadhan ..follow sini #54 mai jenguk dari segmen http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  24. Salam Ramadhan...
    datang dari segmen ne juga...
    meh ke blog :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  25. Hai! done follow n bw here.
    dtg dr segmen yg same. come visit my blog.

    http://zuhayrazack.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  26. salam , hai . datang dari segmen yang same .
    tira yang bertudung hijau :)
    kebetulan datang ni nak jemput join GA ni :)


    http://itsmetira.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway.html

    ReplyDelete
  27. SEGMEN SUDAH PUN TAMAT !
    TERIMA KASIH KERANA JOIN :)
    HAPPY BLOGGING !
    PASTIKAN ANDA TERJAH SEMUA YE :) HEHE :D

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/segmen-sbbah-tamat.html

    ReplyDelete
  28. Hye ... hye... Jue dh follow sini...^_^

    ReplyDelete

 

Copyright © 2012 Reserved to Maria Menado
Design by Cik Kumbang