RODONGANS~

Thursday, August 09, 2012

Thursday, August 09, 2012

Sahur MakananCepat~

Assalamualaikum.

Hye!
Korang makan ape sahur tadi?? ke tak sahurr terus?? hikhik.. Saya hari ni julung-julung kalinya sepanjang hidup selama 2* tahun niii, makan makanancepat@fastfood. wahwahwah...... budak-budak ni punya plan. I follow ;)

Tempat Tumpuan Kami: McDonald baru di Bandar Seri Iskandar.

Okay jugaklah plan tu walaupon bangun pukul 4pagi kan, bila lagi nak try. Niat nak makan breakfast meal. Ngidam.. sedap woo.. tapi sampai-sampai breakfast meal start pukul 6-11pg.. eh, dulu start pukul 4 kenapa tukar?? shud be bulan puasa ni la diawalkan.. waaa.. jahatkan. pukul 6 pulak tu.. elok-elok umat Islam yang beriman kena benti makan!

McChicken aku punya dan Nugget wani... :)


Backup plan saya.. beli mcChicken.. julung-julung kali nya sepanjang saya makan McD saya beli McChicken.. sebab nak beger kecik. Nak beli feveret Spicy Chicken McDeluxe takot tak habes. Perot cinonet. Secara rahsia tadi saya tak makan habes roti dia... hehehe. kawan-kawan saya tak perasan. Naseb bek beli Ala Cart. 

5tray tunggu diisi, tray yang ade air tu tray kami...
hehehe... sabolah ye. ikot turn.

McD ni tak sampai seminggu buka, sebelum ni kami nak makan McD kena pergi Ipoh tau.. hehe. Bila dah buka ni saya dah boleh agak sape yang serbu.. budak-budak UITM dan UTP ler.. haha. Nama je makanancepat tapi dapat lambat. Tapi saya cool je tadi sebab faham, McD baru, tak sampai seminggu usianya.. kalau tempat lain.. harap maklum. Sila melenting! Tapi tak pernah lagi McD serve lambat, KFC ya~

Cantik Pulak gelas ni.. rase nak beli, tak mampu sahur pagi-pagi~
So, korang sahur ape? sahur ke takkk.. keekeke~

Sekian~

5 comments:

  1. Tiap-tiap hari kena Fastfood... boring jugak...

    ReplyDelete
  2. kann... tak sangka sahur luar... memang boringlah kalau makan fastfood memanjang. sekali sekala xpe.. hehe~

    ReplyDelete
  3. walamak..mewah nye korang..sahur fastfood tuu..haha..ley join cik maria??

    ReplyDelete
  4. well.... duet kutip atas pokok kot cik diera. hahaha... *pitam*

    ReplyDelete

 

Copyright © 2012 Reserved to Maria Menado
Design by Cik Kumbang