RODONGANS~

Tuesday, August 14, 2012

Tuesday, August 14, 2012

The Power of Advertisement.?!

Assalamualaikum.

Hye!

Korang mesti selalu dengar atau tengok kan iklan Zalora. Online Business yang agak diperkatakan sekarang.  Dan sometimes eh bukanlah, hampir everytime.. bila buka page atau laman web apa-apa je mesti ade ada iklan Zalora. *angkat kening*

Tapi saya tak sangka lah... saya akan lihat iklan Zalora dalam satu page tu sampai begini sekali. begini macam mana tu?? Begini begini........

_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
__
_
_
_

Amacam? Tiga sekali dalam satu page... dasat tak dasat... belum kire page lain tu at least mesti ade satu.. termasuk facebook. haha. 

And semalam, rumate ade bagi satu coupon. dapat time tengok wayang itu hari katanya.. maybe dia tak guna so dia bagi saya... umm.. bila la aku nak guna. Bila tengok murah-murah jugak la... under rm50 pon ade barangnya.. cuma before ni ade dengar brita tak sedap jugak pasal Zalora ni.... tapi case tu maybe satu dalam seribu.. kite tak tahu. tengok lah. Kalau ade yang betol-betol berkenan maybe guna coupon ni satu. Kehkeh.


Tapi... design design kat ThePopLook.Com ni boleh tahan jugak. and banyak jugak yang under hundred ringgit. *angkat kening* setakat ni belum ade niat nak membeli secara tegar. Tunggu dulu la. after raya. :P *kira niat la tu oit oit oit...

Sekian~


4 comments:

  1. blum try lg kat zalora.. Tp tang len ada dah dok mbli online.. Alhamdulillah setakat ni sgt memuaskan depa pnya servis...

    ReplyDelete
  2. nak cuba avoidkan zalora.


    scary.

    ReplyDelete
  3. kenapa kenapa kenapa syaza?

    ce cite. hikhik. ade jugak terbaca ke'scari'annya.. cuma tak tahu la mcam mana..

    ReplyDelete
  4. Entahlah. Rasa macam tak yakin dengan Zalora ni. Heww

    ReplyDelete

 

Copyright © 2012 Reserved to Maria Menado
Design by Cik Kumbang