RODONGANS~

Monday, October 01, 2012

Monday, October 01, 2012

Segmen: Cik Misya nak follow!

Assalamualaikum.

Hye hye hye!

Hehehehehehehhehe... *buang tebiat kan*

Stop sengih. Saya nak join satu lagi segmen. Ramai blogger yang saya follow joined. Jadi, nak join jugop lah.. Ngee~


Kawan-kawan blogger saya atau nama kampong nya rodong-rodong saya ada 165 orang. Saya nak join ni bukan sebab nak follower *ceh* tapi nak tambahkan rodong-rodong saya *ufff*. Hehehehe. Jadi sesiapa nak join meh la.. Cik Misya ni model rupanya..  Lepas ni senang lah saya nak skodeng macam saya skodeng Linda Roslan di majalah keluarga. Yang paling penting kita sama-sama alumni UKM dan FST. hehehe. boleh ajak sis lepak putrajaya lah macam ni.. :)~

Sekian~



8 comments:

  1. done follow.. :)
    http://outfitbooth.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hi
    http://dhiadirham.blogspot.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  3. Salam dear.. Tq join segmen saya.:) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-cik-misya-nak.html Owh kita sesama ex-UKM rupanya. Same faculty lak tu. huhu.. Boleh2x, if dtg putrajaya roger2la.=)

    ReplyDelete
  4. done follow here dari segment cik misha.

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  5. Done Follow !!!
    jom join segmen nie...TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  6. Follow..Follow..Follow!! :DD
    Follow Back yewwwww..

    http://azlyiejah.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  7. dh mnmbah rodong kamu! :)
    dtg dr segmen sama..slmt bersegmen! ^__^

    ReplyDelete

 

Copyright © 2012 Reserved to Maria Menado
Design by Cik Kumbang