RODONGANS~

Tuesday, October 09, 2012

Tuesday, October 09, 2012

Wajah Baru. Ngee.. lagi?

Assalamulaikum.

Hye!

Selingann untuk mengumumkan saya dah berwajah baru... saya share cite kedua untuk hari ini. hehehe.

Dialog KETIGA.






Rasanya kakak kena belaja tinggi lagi ni. Kurangkan tengok channel 613,615. hikhik. supaya mak andak boleh tengok channel 391. weee~

Tahun depan dia dapat pra-sekolah. Nak sekolah dah!!! aaarr.. cepatnya masa berlalu.

DISamping itu,

Hehehe. Okay tak blog baru kite. CIK KUMBANG yang buat. Ni blog dia.,.. Nak order.... email je dia. :)

Thank Fatin. :)

Sekian~

11 comments:

  1. wahhh kreatif gak cntik doodle

    ReplyDelete
  2. doodle yang mana tu cantik bella. header ke yang kite duk lukis kat entry ni. hahaha.. yang kat entry ni maen2 je.. geram dengan budak2 ni je. Ngee~

    ReplyDelete
  3. menawan habis blog baru ni.
    kite sukaaaaa
    kite nya blog tu dah lama tak berwajahb baru.
    jealous pulak tgk mai nya blog dah cantik..hehee

    psl kakak tu,
    hadoi hai
    petah sungguh ..

    ReplyDelete
  4. Lyaa.. hehe.. blog Lyaa cun dah tu tak perlu tukar2 lagi. hehe...

    Kann.. tu baru sikit. hehe.. yang dengar dia bebel selalu ni... tahan aje lah. ;P

    ReplyDelete
  5. sanagt kemas blog awak
    terus follow...^_^

    ReplyDelete
  6. Dari tadi nak tanya siapa yang create header, berkenan. Hehe

    ReplyDelete
  7. cik kumbang yang buat, klik je link atas tu fifie..

    ReplyDelete
  8. cantiknye blog die...huhu...bagus2...semoge menjadi blogger yang berjaye.... :)

    ReplyDelete
  9. hehe. blog ni tuk suka suka.. minat aje. hehe.. aminn. tak seberjaya eddy agi ni. :P

    ReplyDelete

 

Copyright © 2012 Reserved to Maria Menado
Design by Cik Kumbang