RODONGANS~

Wednesday, October 31, 2012

Wednesday, October 31, 2012

Segmen: Up Kan Followers Dengan Mendadak!!!

Assalamualaikum.

Hye semua.

Malam ni rasa free sikit tuk BW. So, ready semua. ewah. Jap jap. Nak join segmen ni dulu. Sempena esok bulan untuk Novemberian... saya gembira. yihaa.

Okey pertama: Thanks Cik Mar tag kite. :)

Segmen ni By AIN punya cerita. :)


Syarat-syaratnya:

1. Dah follow blog beliau dan Like fan page. Maaf saya tiada twitter. :) 



2. Dah letak tajuk seperti di atas dan Link ke blog beliau disamping meletakkan banner segmen seperti di atas. hehe.

3. Print screen jumlah follower sekarang  dan target saya adalah 300. hiks. boley tak?  



4. Nak tag merekalah: Cik Aimi @ Ibu Salmi. :)

Itu sahaja. BW jom. :)

Sekian~

15 comments:

  1. selamat bersegmen dear~~ ^_^


    *tetiba rasa macam ada orang tag untuk join segmen ni.kena check semula ni*

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen Maria.
    Ibu dah join. Terima kasih tag ibu..

    ReplyDelete
  3. Miz Ruha: Thanks. :)

    Ibu Salmi: sama-sama :)

    ReplyDelete
  4. Tak lama lagi insya-allah akan tercapai target tu..

    ReplyDelete
  5. Terima kasih kerana join segmen Ain. Saya dah listkan senarai peserta yg join so anda boleh la blog walking k :)

    http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-yang-join-segmen-saya.html

    ReplyDelete
  6. salam...dr segmen yg sama...
    http://mamakaybee.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  7. E'RAZ DATANG MELALUI SSEGMEN: Up Kan Followers Dengan Mendadak!!!

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  8. Salam kenal.. Dari segmen yg sama... :)

    http://www.siezuka.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  9. follow sini :) http://zafarah.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  10. dr segmen yg sama

    http://afasz.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  11. Follow sini dari segmen yang sama :)

    http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  12. done follow sini
    hit me back

    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  13. Aida dari segmen yang sama.. btw aida dah lama follow blog comel kamu ^^ good luck dear :)

    http://www.diarisifroggie.com/2012/11/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete

 

Copyright © 2012 Reserved to Maria Menado
Design by Cik Kumbang