RODONGANS~

Monday, October 15, 2012

Monday, October 15, 2012

"Segmen : Siapa blogger bertuah by Nelly dan Nabila Medan ?"

Assalamualaikum.

Hye! I'm back. Thanks pada semua yang menghadiahkan ucapan takziah. Thanks untuk tanda ingatan itu. Pada kawan-kawan yang siap message lagi. Thanks. Majlis tahlil berjalan lancar. Alhamdulillah. Kami sekeluarga redha dengan pemergian arwah wan. Semoga arwah wan bersemadi aman di alam SANA. aaminn.

Balik je terus buka blog. Then terbaca satu entry.. by kak Jaja Sutera. Sis Jaja ni tag saya tuk segmen ini. Thanks kak. And sorry lewat. So, sebagai menghargai nama di tag, (kehkeh) saya join lah segmen ni. :)


So, pada sesiapa yang nak join. bolehla.. Sila ke blog NabilaMedan dan NellyTheStrange ni okay. :) dengan ini saya tag mereka. :)

Cik Mar (lama tak dengar cite)
Cik Jue  (online cepat-cepat deh)
Cik Jaja Sutera kembali. hehe.


Sekian~

5 comments:

  1. salam perkenalan. dtg blogwalking dari segmen nelly dan nabila. jom g blog saya meh. =)

    ReplyDelete
  2. dari segmen yg sama..
    sudi2 la ke blog saya.. :)

    http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-nelly.html

    :) hepi blogging

    ReplyDelete

 

Copyright © 2012 Reserved to Maria Menado
Design by Cik Kumbang